RESTAURANT GRILLROOM GEORGIO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1631 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Grillroom Georgio. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 21:12 Alleen de knoflooksaus was lekker. Well done.
23 jan 2023 om 7:49 eten was warm en lekker. Ze hebben keurig de vraag die we in opmerkingen hadden geplaatst meegenomen in de bestelling.
22 jan 2023 om 20:27 Ik heb vaker besteld (spare ribs, schotels) en dat was altijd goed, voor de eerste keer een pizza besteld en die was echt smaakloos, ook zat de extra peperoni die ik had besteld er niet bij. Erg jammer.
21 jan 2023 om 20:08 Helaas was de calzone verbrand en al behoorlijk afgekoeld, terwijl de kapsalon wel goed op temperatuur was....
15 jan 2023 om 21:51 Keurig op tijd. Hadden bepaalde tijd afgesproken en heerlijk gegeten.
13 jan 2023 om 19:09 Het was een heerlijke falafel schotel en lamsschotel met echt meer dan voldoende saus, netjes in aparte bakjes. Enige minpunt is de bijgeleverde salade was wel erg zoet.
12 jan 2023 om 22:14 Eten was lekker en bezorging op tijd.
31 dec 2022 om 13:21 Heb weer heerlijk gegeten! Mooi op tijd bezorgd weer!
30 dec 2022 om 19:27 Jammer dat de broodjes er niet bij zaten, de bezorgkosten vind ik wel aan de prijs. Het eten ws verder wel god en lekker
18 dec 2022 om 2:31 Alles smaakte lekker alleen pita broodje met kaas viel tegen verwachting was dat er ook vlees bij zou zitten en de curry die extra besteld was zat er niet bij Pita kaas (pita broodje kaas) voor € 5 is eigenlijk gewoon te duur
17 dec 2022 om 21:20 Heerlijk gegeten. Top service. We bestellen snel weer!
17 dec 2022 om 19:34 Duurde dus 1,5 uur! En er zat niet eens knoflooksaus bij! Bestellen dus nooit meer daar