RESTAURANT GRILLROOM GEORGIO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1749 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Grillroom Georgio. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 21:04 Het eten was erg lekker. Maar kom op zeg als je 2 berenhappen besteld ga je ze niet samen in 1 bak afleveren.... Verders was het prima
24 feb 2024 om 10:38 We hadden kapsalon met sparribs en döner,maar zat geen döner in, en berenhap met satesaus gehakt goed uien verbrand.
15 feb 2024 om 7:31 Was weer dik in orde! Heb lekker gegeten!
13 feb 2024 om 9:36 Super lekkere calzone! Heerlijk!
4 feb 2024 om 19:35 Prima prijs/kwaliteit. Ondanks dat mijn twee extra opties niet op de pizza zaten, heb ik heerlijk gegeten. Top!
28 jan 2024 om 22:25 super bezorging en erg lekker!
20 jan 2024 om 23:43 Super lekkere pizza calzone! Echt mega lekker!
20 jan 2024 om 21:37 Vandaag was ver beneden de maat. Vlees van koftaschotel half gaar, patat was bleek en slap. Kip van sateschotel was taai/droog, sla verlept. Meteen gebeld, 45 minuten later pas contact om vervolgens discussie te moeten voeren. Voorlopig geen Giorgio!
13 jan 2024 om 13:10 Bestelling kwam 1,5 uur later aan dan de geplande tijd. Restaurant was niet te bereiken. We dachten in eerste instantie dat het helemaal niet meer zou komen. Het eten was gelukkig wel warm.
6 jan 2024 om 20:52 Op de kapsalon zat minimaal sla (niet noemenswaardig) miste wel sla/groente erbij. Pizza Salami was zoutig.
1 jan 2024 om 20:09 Patat was koud net als de pizza. Shoarmavlees was lekker
25 dec 2023 om 22:47 De beste reuzenslakken van Enkhuizen heerlijk dressing en echt volgens authentiek ambachtelijk recept van grootmoeder